pondělí 16. září 2013

Pračka na řetěz

Slyšeli jste už někdy o pračce na řetěz? Pračka na na řetěz motorky se jmenuje kettenmax. Je to zařízení, kterým propláchnete řetěz a součaně jej čistíte kartáči aniž byste museli sundávat řetěz z motocyklu.

KettenmaxFunkce kettenmaxu

Kettenmax funguje opravdu jako pračka. Jedná se o plastovou krabičku, která obsahuje sadu kartáčů,
kartáče řetěz čistí, zatím co proplachujete čističem řetěz a odplavujete nečistoty z řetězu pryč.

KettenmaxProč Kettenmax

Výhodou tohoto řešení je, že rychlé a ekonomické. V porovnání s ručním čistěním, pomocí kartáče na řetěz je použití kettenmaxu fednoznačně rychlejší a méně namáhavé. Ekonomické proto, že neplýtváte čističem a mazivem. Použitý čistič se zadržuje ve sběrné nádobě, kde se usazuje kal. Čistič tak můžete slévat a používat stále dokola. Mazivo nanášíte přímo na řetěz, mazivo se roztírá pomocí kartáčů a dostává se do míst, kam patří. To znamená mezi články řetězu. Mazivo tak nestříkáte zbytečně do hadry, ale přímo na řetěz.

Přípravky pro pračku kettenmax

Doporučujeme používat přípravky S100, které jsou pro kettenmax přímo určeny. Čistič i mazivo S100 je prémiové kvality. S přípravky S100 a pračkou kettenmax zůstane váš řetěz čistý a namazaný. Tím prodlužujete životnost řetězové sady a neplýtváte výkonem. Sekundární (řetězový) převod tak má daleko menší odpor a vy tak získáte zdarma výkon navíc.


Žádné komentáře:

Okomentovat